Connect with us

De Olievaar

Paasactiviteiten bij De Olievaar

Published

on

Komen jullie eitjes tellen bij #kinderboerderij De #Olievaar? Er staat een fles met chocolade eitjes bij ons winkeltje, jullie kunnen een briefje invullen met een schatting van het aantal eitjes in de fles. De winnaar krijgt een schattig knuffelkonijn.
Wij zijn geopend op woensdag- vrijdag- en zondagmiddag van 13:00 – 16:00 uur.
Aanstaande zondag eerste Paasdag krijgen alle kinderen een chocolade Paasei. Ook kunnen jullie Paas kleurplaten kleuren, en om half drie gaan we de konijnen voeren. Leuk als jullie komen!
Tot zondag eerste Paasdag.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De Olievaar

Rookvrije kinderboerderij

Published

on

Vanaf onze start in 2016 hebben we in onze huisregels opgenomen dat er niet gerookt mag worden op de boerderij. In het kader van de landelijke campagne #rookvrijegeneratie.nl hebben we onze boerderij aangemeld als rookvrije kinderboerderij. Het doel hiervan is te voorkomen dat kinderen op de kinderboerderij in contact komen met rokende mensen en daarmee het verkeerde voorbeeld krijgen. Deze campagne is een initiatief van drie gezondheidsfondsen: Hartstichting, KWF Kankerbestrijding en Longfonds. Wij ondersteunen dit initiatief van harte!

Continue Reading

De Olievaar

Nieuwe konijnen op de kinderboerderij

Published

on

Onze konijnen Jack (Franse hangoor grijs/wit) en Jill (Lotharinger zwart) hebben nu allebei een maatje! Jack woont samen met June en de nieuwe liefde van Jill heet Julius, een mooie Vlaamse reus. June en Julius komen allebei van #konijnenopvanghillegom. Leuk als jullie langskomen om onze nieuwe aanwinst te bekijken!

Continue Reading

De Olievaar

De allerbeste wensen voor 2019!

Published

on

Hartelijk dank aan alle bezoekers. We zien jullie weer graag in 2019! Team Kinderboerderij De Olievaar

Continue Reading

Trending