Connect with us

De Olievaar

Paasactiviteiten bij De Olievaar

Published

on

Komen jullie eitjes tellen bij #kinderboerderij De #Olievaar? Er staat een fles met chocolade eitjes bij ons winkeltje, jullie kunnen een briefje invullen met een schatting van het aantal eitjes in de fles. De winnaar krijgt een schattig knuffelkonijn.
Wij zijn geopend op woensdag- vrijdag- en zondagmiddag van 13:00 – 16:00 uur.
Aanstaande zondag eerste Paasdag krijgen alle kinderen een chocolade Paasei. Ook kunnen jullie Paas kleurplaten kleuren, en om half drie gaan we de konijnen voeren. Leuk als jullie komen!
Tot zondag eerste Paasdag.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De Olievaar

Loopeenden naar buiten

Published

on

Onze loopeenden zijn nu buiten! Ze zijn flink gegroeid de afgelopen weken en ze zijn nu groot genoeg om naar het weiland te verhuizen. Zij hebben een mooie plek in het weiland met een nachthok en een sloot om in te zwemmen. Komen jullie kennismaken met Dicky, Denny, Dani en Donny?

Continue Reading

De Olievaar

Indische loopeenden

Published

on

We hebben nieuwe bewoners! Sinds kort wonen vijf Indische loopeenden bij ons op de kinderboerderij. Ze moeten eerst nog wennen aan hun nieuwe omgeving, daarom zitten ze nog binnen in de stal. Ze hebben daar een ruim hok en een eigen binnen zwembad(je). Want ook al heten ze loopeenden, zwemmen vinden ze heerlijk!

Continue Reading

De Olievaar

Nieuw buitenspeelgoed

Published

on

Door een gift van #Sinterklaasaktie Uithoorn hebben we mooi buitenspeelgoed kunnen kopen. Onze jonge bezoekers zijn erg blij met de speelgoed traktoren, de loopkarretjes en de skelter. Ook de waterspeeltafel is een aanwinst, zeker met de mooie dagen van de afgelopen weken. Nogmaals hartelijk dank!

Continue Reading

Trending