Connect with us

De Olievaar

Paasactiviteiten bij De Olievaar

Published

on

Komen jullie eitjes tellen bij #kinderboerderij De #Olievaar? Er staat een fles met chocolade eitjes bij ons winkeltje, jullie kunnen een briefje invullen met een schatting van het aantal eitjes in de fles. De winnaar krijgt een schattig knuffelkonijn.
Wij zijn geopend op woensdag- vrijdag- en zondagmiddag van 13:00 – 16:00 uur.
Aanstaande zondag eerste Paasdag krijgen alle kinderen een chocolade Paasei. Ook kunnen jullie Paas kleurplaten kleuren, en om half drie gaan we de konijnen voeren. Leuk als jullie komen!
Tot zondag eerste Paasdag.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De Olievaar

Halloween knutselmiddag

Published

on

Op zondag 21 oktober en woensdag 24 oktober organiseren wij een Halloween knutselmiddag van 14:00 tot 16:00 uur. We gaan dan maskers en lampionnen maken. Leuk als jullie komen!

Continue Reading

De Olievaar

Gratis Wecycle kwartetspel

Published

on

Wij zijn een #Wecycle-inleverpunt en wij geven geven kwartetspellen weg bij inlevering van afgedankte, kleine electrische apparaten (op = op). Het leuke kwartetspel geeft jong en oud spelenderwijs informatie over alle Wecycle-inleverpunten. Wecycle organiseert de inzameling en recycling van e-waste in Nederland. Als dank voor onze inzet ondersteunt #Wecycle ons vanuit een maatschappelijke sponsoring jaarlijks met EUR 250.

Continue Reading

De Olievaar

Stem op kinderboerderij De Olievaar!

Published

on

De Rabobank Clubkas Campagne is gestart. Ben je lid van Rabobank Regio Schiphol? Stem dan op ons! Hoe meer steun we krijgen, hoe groter de bijdrage is die wij ontvangen. Heel hartelijk bedankt voor uw steun.

Continue Reading

Trending