Connect with us

De Olievaar

We hebben 2 nieuwe bewoners!

Published

on

Kinderboerderij de Olievaar kune kune varkens uithoorn 1

De kinderboerderij heeft 2 nieuwe bewoners! Twee Kunekune biggetjes. Ze worden gesponsord door basisschool ’t Startnest die een deel van de opbrengst van hun sponsorloop schenkt aan de kinderboerderij. De kinderen van ’t Startnest zullen meedenken over namen voor deze biggetjes: twee borgjes (= mannetjes). De broertjes komen van boerderij Stal aan de Amstel. Kom je snel kijken?

Kinderboerderij de Olievaar kune kune varkens uithoorn

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De Olievaar

Nieuw buitenspeelgoed

Published

on

Door een gift van #Sinterklaasaktie Uithoorn hebben we mooi buitenspeelgoed kunnen kopen. Onze jonge bezoekers zijn erg blij met de speelgoed traktoren, de loopkarretjes en de skelter. Ook de waterspeeltafel is een aanwinst, zeker met de mooie dagen van de afgelopen weken. Nogmaals hartelijk dank!

Continue Reading

De Olievaar

Oranje Fonds collecte 22 – 26 mei 2018

Published

on

Komende week van 22 tot en met 26 mei doen wij mee met de Oranje Fonds collecte. Wij mogen 50% van de opbrengst houden, de andere 50% besteedt het Oranje Fonds aan sociale organisaties in Noord-Holland.

Continue Reading

De Olievaar

Handwerkcafé Tante Lottie 2e Pinksterdag gesloten

Published

on

Tweede Pinksterdag (maandag 22 mei) is handwerkcafé Tante Lotte gesloten. We zien jullie graag weer op maandag 28 mei a.s.

Continue Reading

Trending