Connect with us

De Olievaar

De geiten zijn gearriveerd

Published

on

Kinderboerderij de Olievaar Geiten uithoorn 2

Vandaag zijn de geitjes gearriveerd. Ze heten Bonny en Betty. Ontzettend lieve dames en wij zijn blij met hun komst bij de kinderboerderij. De geitjes zijn geschonken door Mari van Kaam. Als je ze morgen (zondag 12/6) wilt bekijken dan ben je van harte welkom van 14:00 tot 16:00 uur.

Kinderboerderij de Olievaar Geiten uithoorn 2

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De Olievaar

Loopeenden naar buiten

Published

on

Onze loopeenden zijn nu buiten! Ze zijn flink gegroeid de afgelopen weken en ze zijn nu groot genoeg om naar het weiland te verhuizen. Zij hebben een mooie plek in het weiland met een nachthok en een sloot om in te zwemmen. Komen jullie kennismaken met Dicky, Denny, Dani en Donny?

Continue Reading

De Olievaar

Indische loopeenden

Published

on

We hebben nieuwe bewoners! Sinds kort wonen vijf Indische loopeenden bij ons op de kinderboerderij. Ze moeten eerst nog wennen aan hun nieuwe omgeving, daarom zitten ze nog binnen in de stal. Ze hebben daar een ruim hok en een eigen binnen zwembad(je). Want ook al heten ze loopeenden, zwemmen vinden ze heerlijk!

Continue Reading

De Olievaar

Nieuw buitenspeelgoed

Published

on

Door een gift van #Sinterklaasaktie Uithoorn hebben we mooi buitenspeelgoed kunnen kopen. Onze jonge bezoekers zijn erg blij met de speelgoed traktoren, de loopkarretjes en de skelter. Ook de waterspeeltafel is een aanwinst, zeker met de mooie dagen van de afgelopen weken. Nogmaals hartelijk dank!

Continue Reading

Trending